Šibřinky Z POHÁDKY DO POHÁDKY a Dětský karneval PDF Tisk

Sokolské šibřinky se konaly 9. března a byly v rázu Z pohádky do pohádky,čemuž nasvědčŠibrínky 2012ovala i výzdoba sokolovny, na kterou byly použity kulisy z her našeho divadelního souboru. A protože plesová sezona ve Štěpánově končí Šibřinkami, byla návštěvnost veliká.
Také masek bylo nevídané množství (celkem 138) a proto porota složená z pořadatelů, měla nesnadné rozhodování o tom, která maska je nejlepší. Byly tu k vidění Zajíc, který ujížděl před Vlkem na koloběžce,Šibrínky 2012 želvy Ninja, Motýl Emanuel a Maková panenka, Kominíčci nebo trio čarodějnic. Porota to opravdu neměla lehké a tak na konec vyhodnotila tři nejlepší masky. Bylo to kuře Pipi, princ Bajaja na bílém koni s princeznou a tříhlavou saní a nejlepší Flinstounovi Fred a Wilma s jejich super moderním vozítkem. Doufáme, že jste se všichni zúčastnění dobře pobavili a že příští rok se sejdeme opět v hojném počtu.

V neděli 11. března ve dvě odpoledne byl zase karneval pro děti a mládež. A jak je již tradicí, děti přijel pobavit šašek Viky se svým super programem a překvapením. Tancovalo se, závodilo a všichni princové, princezny, víly, vojáci, čertíci a čertice, zkrátka, kdo tu byl se dobře bavil. Tombola byla veliká a tak snad nikdo neodcházel s prázdnou. Děkujeme všem za návštěvu a těšíme se na příští karneval